FERRERO ROCHER
- 40 g oleju kokosowego
- 40 g miodu
- 30 g mąki kokosowej
- 40 g kakao
- 80 g mleka ryżowego
- 65 g orzechów laskowych
Olej kokosowy z miodem rozpuścić w kąpieli wodnej. Dodać kakao, mąkę, mleko. Posiekać 50g orzechów. Połowę dorzucić do masy, połowę zostawić do obtoczenia. 15g zostawić do włożenia do środka kulek. Połączyć razem wszystkie składniki, ulepić kuleczki, włożyć po jednym orzechu, obtoczyć w posiekanych orzeszkach. Włożyć na 15 min do lodówki.
Makro jednej kuleczki (z 15): 85kcal, B- 1,5g T-4g W-6g
Smacznego!
Codziennie nowe, pyszne zdjęcia! ➡ INSTAGRAM
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Jak już tu jesteś - wyraź swoją opinie, a ja na pewno zajrzę do Ciebie;)
Podoba Ci się mój blog? - Zaobserwuj;)