Czekoladki kakaowe
- 400 g mleczka kokosowego light (do kupienia w lidlu)
- 2 łyżki ksylitolu
- 40 g oleju kokosowego
- 50 g kakao
Wszystkie składniki łączymy w kąpieli wodnej. Przelewamy masę do foremki i wkładamy do zamrażarki na godzinę. Przechowujemy w zamrażarce.
Ps. Przed zjedzeniem wyciągnąć 5 minut wcześniej żeby czekoladka się troszkę rozmroziła;)
Ps. Przed zjedzeniem wyciągnąć 5 minut wcześniej żeby czekoladka się troszkę rozmroziła;)
Makro jednej czekoladki (z 75) : 15kcal B-0,2g T-1g W-0,5g
Smacznego!
Codziennie nowe, pyszne zdjęcia! ➡ INSTAGRAM
przepysznie to wygląda :)
OdpowiedzUsuńomnomnomn na noc mi smaka robisz, jak możesz!
OdpowiedzUsuń<3
OdpowiedzUsuńOjej, jakie pyszne! :) pozdrawiam i zapraszam ;)
OdpowiedzUsuńSuper <3
OdpowiedzUsuń