NALEŚNIKI KASZTANOWE
- 50 g mąki kasztanowej od INCOLA
- jajko
- 50 g mleka ryżowego
- szczypta proszku do pieczenia
Mąkę, mleko i żółtka dokładnie wymieszać. Białka ubić z proszkiem do pieczenia i delikatnie połączyć z resztą składników. Smażyć na oleju kokosowym.
Farsz: Jabłko pokroić w kosteczkę. Dusić w garnku z łyżeczką oleju kokosowego i łyżką cynamonu.
Makro trzech naleśników: 377kcal B-10g T-12g W-58g
Smacznego!
Codziennie nowe, pyszne zdjęcia! ➡ INSTAGRAM
O maaatko! To brzmi tak pysznie, ze chyba zrz pojde do kuchni :D pozdrawiam i zapraszam ;)
OdpowiedzUsuńSmaqkowicie wygladaja <3
OdpowiedzUsuńZapraszam http://ispossiblee.blogspot.com/2018/03/magia-fioletu.html
O mniam mniam, wyglądają przepięknie.
OdpowiedzUsuńZapraszam na nowy post, a w nim relacja z niecodziennej wystawy.
Mój blog - KLIK
Pozdrawiam! :-)
Wspaniały przepis i niezwykle prosty :) Pyszności <3
OdpowiedzUsuńPyszności!
OdpowiedzUsuń